Solid gold jewels only

Go to account settings

Terms & Conditions

Linda’s Opal BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 80256562

BTW nummer: NL861606310B01

[email protected] 

maar neem liever contact op door mij een bericht te sturen op instagram, ik zit voor je klaar.

 

Algemeen 

Op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Linda’s Opal zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. Door te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Overeenkomst en bestelling

De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst.

Ik verwerk u bestelling nadat u betaald heeft. Tot die tijd blijf ik de volledige eigenaar van het / de product(en).

Na de betaling en verwerking van u bestelling ontvangt u een bevestiging email. Zodra de bestelling is mee gegeven met de Post krijgt u de track en tracé code in de mail (kijk ook in uw spam folder).

Kijk naar de levertijd van het product voor u een bestelling plaatst.

 

Betaling en betalingsmethode

 

Al uw creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum etc. worden automatisch via een versleuteld beveiligd systeem naar de betaalmeester gestuurd zonder dat ik of anderen toegang hebben tot de gegevens. Zelfs voor mogelijke terugbetalingen is de volledige creditcardinformatie niet zichtbaar. Als u met Visa of Mastercard betaalt, wordt extra bescherming geboden door speciale authenticatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code). 

Alle productprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 

 

Levering

Wij bezorgen alle pakketten samen met partner Post NL. Uiteraard zo snel mogelijk. 

Voor leveringen buiten Nederland zal Post NL je pakket overdragen aan lokale koerierdiensten. Lindas Opal is niet verantwoordelijk voor eventuele Importkosten.

 

Retourneren en ruilen

Ik hoop dat je verliefd bent met je aankoop. Toch is Retour mogelijk binnen 14 dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen. Stuur mij een bericht via instagram. Stuur niet onaangekondigd terug naar de afzender van het pakket, dit adres is niet bewoond. De oorspronkelijke verzendkosten worden niet vergoed. Ook kosten die betaalmethode Klarna in rekening brengt worden niet vergoed.

Op maat gemaakte, gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn van jou. 

Terugbetaling vindt zo snel mogelijk plaats na ontvangst en inspectie door mij, product moet in dezelfde staat verkeren als de staat van de verkoop datum en goed verpakt, het liefst in de oorspronkelijke verpakking.

Ik doe een terugbetaling op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan kwam.

Garantie

Na de datum van bestelling geven wij een garantie van één jaar op de kwaliteit van het nieuwe product. 3 maanden op antiek en vintage items. Overleg als je twijfelt of een ring voor jou geschikt is, niet alle sieraden zijn geschikt om dag in dag uit te dragen. Ook is het verstandig je sieraden bij een lokale juwelier te onderhouden.

De garantie vervalt als het product een defect vertoont dat is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, als u of anderen veranderingen hebben aangebracht of geprobeerd hebben aan het product of het heeft gebruikt op een manier waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Mocht een reparatie nodig zijn zal ik in alle tijden een passende oplossing bieden en overleggen wij hier over, neem het liefst contact op via instagram en stuur mij foto’s.

 

Auteursrechten

Alle foto’s, tekst en afbeeldingen die door mij worden getoond, zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van mij mogen foto’s, tekst afbeeldingen niet worden gereproduceerd en publiekelijk worden gebruikt.

 

Geschillen

Op alle rechtsbetrekkingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Liefs van Linda.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen